Acuratețea Informației

Adaugarea colectarii datelor în mod automat, îți dă posibilitatea extregerii informațiilor cheie oricând oriunde, îmbunătățind totodata acuratețea informației și reducerea costurilor de colectare. Acestea reprezintă faptele pentru a lua deciziile corecte când vine vorba de reducerea deșeelor și îmbunătățirea procesului.
 

Flexibilitate

Adăugarea unui task nou necesită doar trainingul unui operator uman, cu toate acestea mașinile pot fi reprogramate să faca orice task, lucru care face procesul mult mai flexibil.
 

Productivitate Sporită

Cu toate că marile companii angajează sute sau chiar mii de muncitori în producție cu până la trei schimburi, pentru a utiliza maximul de timp fabrica trebuie închisă pentru mentenanță și sărbători. Automatizarea industriala completează ținta companiilor de a produce 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Acest lucru duce ... Read More
 

Avantajele Automatizărilor Industriale

Reducerea costurilor de operație. Automatizarea industriala elimina costurile asociate cu angajații (plata de asigurari de sănătate, plata salariilor, plata bonusurilor, vacanțe și pensii). Cu toate acestea este asociată cu un cost ridicat inițial. Costul mentenanței mașinilor folosite în procesul industrial este mai redus deoarece sunt șanse foarte mici de defect. Dacă se întamplă asta doar ... Read More
 

Maximizează Nivelul de Calitate și Flexibilitate în Procesul de Producție

În trecut scopul principal al automatizărilor îl reprezenta creșterea productivității (întru-cât sistemele automate pot funcționa 24 ore pe zi), și pentru a reduce costul asociat operatorilor umani (salarii și beneficii). Recent ținta automatizărilor se îndreaptă spre creșterea calității și flexibilității proceselor de producție.
 

Viitorul înseamna Automatizare

Cel mai mare beneficiu al automatizărilor este economia muncii, automatizările sunt folosite pentru a economisi energie și materiale cât și pentru a îmbunătăți calitatea, acuratețea și precizia. Automatizarea industrială presupune folosirea de sisteme de control, cum ar fi computerele sau roboții și tehnologii informatice pentru manipularea diferitelor procese și mașinării într-o industrie pentru a înlocui oamenii.